Servicii

RTE FINANCIAL MANAGEMENT

Societate de expertiză contabilă.
Management contabil și consultanță

Consultanță profesională în afaceri

Servicii de raportare financiară internațională

Companiile care operează pe plan internațional se confruntă cu numeroase probleme. În plus față de diferențele dintre culturi, cerințele de reglementare și contabilitate pot, de asemenea, să difere substanțial, chiar și în regiunile aparent omogene precum Uniunea Europeană. Pentru societățile cotate la bursă, modificările se înmulțesc singure.

Chiar dacă cerința IFRS a Uniunii Europene este mai veche de zece ani, găsirea de experți în Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) este încă destul de dificilă. Apoi, când vine vorba de principiile contabile general acceptate (GAAP), recrutarea personalului calificat să aplice US GAAP poate părea aproape imposibil.

Pe de altă parte, beneficiile IFRS și GAAP ale Statelor Unite ale Americii pot depăși îndeplinirea obligațiilor legale sau de reglementare.

Dat fiind că ambele standarde vizează furnizarea de informații care să permită investitorilor să ia decizii, IFRS și US GAAP pot servi drept bază pentru sistemele informatice care ajută managementul să aloce capitalul și să maximizeze rentabilitatea. Această caracteristică a IFRS și a US GAAP este în mod special inoperabile în acele țări, încă multe, în care GAAP naționale se concentrează pe impozitare, ceea ce face practic inutil pentru orice altă aplicație.

Cu o echipă dedicată și experimentată, putem pregăti:

  • Rapoartele financiare individuale și consolidate în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS)
  • Rapoartele financiare individuale și consolidate, în conformitate cu principiile contabile general acceptate ale SUA (US GAAP)
  • Rapoarte manageriale bespoke adaptate nevoilor individuale ale companiei
  • Contabilitatea principiilor contabile naționale general acceptate (GAAP) conforme cu legislația contabilă națională și UE și / sau reconcilieri între aceste conturi și IFRS / US GAAP

Servicii de Contabilitate

conformitate cerințe contabile locale și internaționale..

Conformitate fiscală

Conformitate fiscala, raportare finaciara

Ești interesat de serviciile noastre?

Cere o evaluare a fimei sau contactează-ne !